ПромоГрад използва бисквитки (cookies). Научете повече за нашата политика относно бисквитките тук.

"Ай Ти Ес Лоджик" ЕООД управлява сайта ПромоГрад (http://promograd.bg) и има грижата да съхранява и пази от неоторизиран достъп личните данни на потребителите на сайта. В тази връзка ние предлагаме политика за защита на личните данни, за да информираме потребителите на сайта за това как събираме, използваме и предоставяме Вашите лични данни. Навсякъде по-долу под ПромоГрад се има предвид "Ай Ти Ес Лоджик" ЕООД.

ПромоГрад защитава личните Ви данни в съгласие с тази политика и “Закона за защита на личните данни”.  За информация сме осигурили линк достъпен от всички на сайта.

Какво представляват личните данни?

Под лични данни ПромоГрад има предвид информация за дадено лице, която позволява то да бъде идентифицирано или да може да бъде осъществена връзка с него. Тя включва име и фамилия на лицето, и-мейл адрес, адрес за доставка на стоки и телефон при желание за предоставяне.

Кога ПромоГрад събира лични данни?

ПромоГрад събира лични данни само ако Вие по собствено желание ги предоставите. Те са необходими, за да можем да генерираме ваучер за услугата, която сте харесали и да Ви бъдат доставени стоките по закупените ваучери.

Какво става, когато се регистрирам на сайта?

При регистрация, Вие ни предоставяте данни само за име, фамилия и email адрес. Когато закупувате ваучери за стоки предоставяте и адрес за получаване на пратките.

Как ПромоГрад използва личните данни?

ПромоГрад използва личните данни за:

  1. обработка на поръчката
  2. да Ви уведоми за спечелен бонус от лотария
  3. да отговори на Ваши запитвания и оплаквания относно избрана от Вас оферта.

ПромоГрад предоставя лични данни на други лица, само ако:

  1. това се изисква от законово разрешено искане на държавен орган.
  2. е получило изрично съгласие на потребителя за това

С приемането на Общите условия, потребителят се съгласява личните му данни, обявени като данни за доставка за съответните поръчки да бъдат предоставяни на търговците предложили офертите с цел обработка на поръчките и доставяне на стоките.

С приемането на Общите условия, потребителят се съгласява информация за активността му на сайта да бъде използвана от "Ай Ти Ес Лоджик" ЕООД за целите на ремаркетинга, освен ако изрично не забрани това чрез добавка за браузера си достъпна ТУК.

Как ПромоГрад защитава личните данни?

ПромоГрад използва сигурни средства за защита на личните данни, които събира, съхранява и използва. Ние сме осъществили технологични и организационни процедури, за да гарантираме целостта, сигурността и подходящото използване на Вашите лични данни. Тези процедури са подходящи за естеството и формата на личните данни, които събираме, съхраняваме и използваме - ПромоГрад използва хеш (hash) алгоритми за паролите Ви. Хеш технологията е индустриален стандарт при оторизирането на потребители в интернет пространството.

Връзки към други уеб сайтове?

Политиката ни за защита на личните данни се отнася само до информацията събирана от ПромоГрад. Нашият сайт може да съдържа връзки (линкове) към други уеб сайтове, притежавани и управлявани от други дружества. Другите дружества могат да имат политика, различна от нашата. ПромоГрад не отговаря за практиките на събиране, съхранение и използване на лични данни от дружествата управляващи сайтове, към които нашия сайт осигурява връзки.

Как мога да видя или коригирам личните си данни?

При настъпили промени в личните Ви данни, или  при нежелание от  ваша страна да  ползвате нашите услуги, Ви предоставяме начин да коригирате, допълните или изтриете Вашите лични данни, по които можете да бъдете идентифициран. За промени в персоналната Ви информация посетете сайта, въведете и-мейл, парола и изберете линка “Профил”.

Как мога да се свържа с ПромоГрад относно политиката за защита на личните данни?

При въпроси свързани с политиката ни за защита на личните данни, моля свържете се с нас. Необходимата информация ще намерите  на страница “Контакти”.

Приложим закон

"Ай Ти Ес Лоджик" ЕООД е дружество, регистрирано съгласно “Закона за защита на личните данни” като администратор на лични данни - удостоверение № 309619.

 

В сила от 7.6.2011г. Актуализация: 14.5.2013г. -  ремаркетинг.